Homepartysites

VARIA

Verrassend? Anders? Maar wel origineel!

TiBelle : Ti Belle biedt tools voor iedereen om je eigen stijl uit te drukken en een uniek huis te creëren.
Op Europese beurzen zijn we op zoek gegaan naar woonaccessoires met een verhaal. Als gevoelsmensen wilden we ons ook goed voelen bij onze leverancier. ‘Ti’ zorgt voor het esthetische, ‘Belle’ zocht naar het maatschappelijke aspect. Samen brengen we dat naar jou in een gezellig kader en met een strikje rond.
Hoe doen we dat? Je kiest voor een Ti Belle party aan huis. Daar brengen wij onze producten met een verhaal. Wij toveren je huiskamer om tot een gezellige comfy ruimte waar jij & je vrienden kunnen ruiken, proeven en voelen.

child care : Dé baby- en kinder EHBO-workshop NU OOK BIJ U THUIS!

upperhair: Wij van Upperhair geloven dat elk haarprobleem kan aangepakt worden. Dat elke wilde lok kan getemd worden. Dat iedereen een stralend kapsel verdient. Reserveer vandaag je eigen Upperhair home party en ontdek hoe ook jij thuis je haar perfect in de plooi kan krijgen. De Upperhair haarspecialist zal tijdens een leuke en interactieve avond de haarproblemen van jou en je vriend(inn)en definitief de wereld uit helpen.

jdmwebs: JDMWEBS zorgt ervoor dat u nooit meer moet nadenken over een origineel geschenk. Het origineelste geschenk blijft een geschenk dat emoties losmaakt.
Wat is er persoonlijker dan een eigen foto, tekst of logo gegraveerd op hout, aluminium , koper , leisteen , canvas , kurk , spiegels …
Even origineel zijn lasergesneden klokken, shadowboxes , decoraties , visitekaartjes , …. Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk de vele voorbeelden. Wij zijn nog steeds op zoek naar gemotiveerde consulenten/consulentes met of zonder ervaring om onze produkten aan te prijzen.

AMWAY

Amway … een naam die je zeker kan opzoeken en waar je uiteraard voor en
tegenstanders zich over gaat horen uitspreken.
1 ding is zeker, de producten zijn top en er zijn 1001 redenen om ze te gaan
gebruiken.
Wat die redenen zijn komen wij graag uitleggen bij jou thuis … en je verdient er zelf
ook nog heel aardig mee!
Toch nog niet overtuigd?
Ik geef je al 2 redenen die het overwegen waard maken en die maar heel, heel
weinig anderen kunnen zeggen.
1) 60+ jaar ervaring
2) meer dan 9 miljard!!!! omzet in 100 landen.
Tel zelf maar uit hoeveel mensen er verkeerd moeten zijn om dit te
bereiken!
meer info? +32(0)468/208.825

autodelennet: Nodig enkele vrienden, buren, familieleden of kennissen uit bij u thuis en organiseer een autodeelparty. Een autodeelspecialist van CosyCar komt gratis bij u thuis langs om alles haarfijn uit te leggen. Hoe begint u eraan? Welke afspraken moet u maken? En wat met de verzekering? U komt het allemaal te weten tijdens zo’n gezellige autodeelparty.

mamas for Africa: Mamas for Africa is een vzw die de allerarmste Afrikaanse vrouwen steunt in hun strijd tegen geweld en uitbuiting. Via verschillende projecten geven we bijstand aan de meest noodlijdende vrouwen. Wij kunnen bij u thuis komen vertellen over de harde realiteit waarmee zij dagelijks geconfronteerd worden, maar ook over de hoop en de moed die de Afrikaanse vrouw zo sterk maakt. Enkele mooie Afrikaanse producten, gemaakt door onze “mamas”, kunnen gekocht worden.

ecobello: een avond met praktijkgerichte tips en tricks voor poetsen met meer fun!

Barril: Waarom nodig je niet eens jouw vrienden of familie uit voor een gezellige wijnproefavond bij jou thuis? Verwen je gasten met een selectie van onze lekkere wijnen en cava’s!

symbolic: spirituele homeparty

J E U N E S S E
We zijn gepassioneerd over het opnieuw definiëren van jeugdigheid met onze revolutionaire producten en levensveranderende kansen.
We brengen mensen samen op basis van de eenvoudige gedachte dat iedereen een kans op een jeugdig, gezond leven en financiële vrijheid verdient.
alle info : jeunesse global

oxfam wereldwinkels: fairtrade@home

duchene isabelle: workshops, homeparties

demo-spel: Wij komen langs met 30 bordspellen, geselecteerd op basis van jouw interesses, voorkennis en eventuele voorkeuren. Met een catalogus van 100 spellen voor jong en oud (vanaf 2j) waaruit we kunnen putten en die vlot uitgelegd kunnen worden zijn we in staat om de spellen aan te passen aan het doelpubliek.

Zoë Van Gastel : een avond met vriendinnen, kleren en stijladvies – met spullen meegebracht van haar reizen en niet te vinden in België – info : zoevangastel@gmail.com