Homepartysites

TUPPERWARE

Ere wie ere toekomt!  Als pionier van de home-parties krijgt TUPPERWARE deze 1ste pagina!

Tupperware is al meer dan 50 jaar marktleider, dankzij het enthousiasme en professionalisme van het verkoopsteam en de kwaliteit van hun producten! Elk detail telt bij het ontwerp: de keuze van de materialen, de kleuren, de technologische innovaties, de verpakking, de service.  De noden van de consument staan centraal: zal het dagelijks leven van de klant erdoor verbeteren, is het  product gebruiksvriendelijk?

Pas als er op al deze vragen een antwoord gevonden is, kunnen de designers beginnen. Zij zullen een kwaliteitsproduct combineren met schoonheid en gebruiksgemak.

In het productieproces wordt grote aandacht besteed aan de kwaliteit, qua keuze  van grondstoffen, onderhoud van de gietvormen, … Tot het product de machine verlaat is er continu kwaliteitscontrole. Gespecialiseerde computersystemen laten toe op
ieder moment de productie van elk artikel te controleren en bij  te sturen indien nodig. De arbeiders zijn hiervoor speciaal opgeleid. Er worden steekproeven uitgevoerd om producten te onderwerpen aan strenge testen in de laboratoria. Enkel producten van onberispelijke kwaliteit verlaten de fabriek.

Hun idee van kwaliteit in service? Tevreden klanten!

Een goede relatie met de klant en persoonlijke aandacht voor de gasten op de Tupperware Demonstraties of Culinaire Ateliers zijn voor belangrijk. Men geeft er deskundige uitleg over de producten. Bovendien krijgen de aanwezigen tips en recepten … Dat allemaal in een gezellige en ontspannen sfeer.   (bron : site tupperware) www.tupperware.be