Homepartysites

MODE-TEXTIEL-LINGERIE

gille homeparties : Gille homeparties verkoopt een diversiteit aan lingerie, trendy beachwear en eigentijdse homewear op een geheel vernieuwende wijze. Wij brengen de catwalk in uw huiskamer.

Captain Tortue:
Een Frans dames kleding merk met meer dan 25 jaar ervaring in de mode industrie. Via onze private shopping kan u met uw vriendinnen/collega’s…. Genieten van onze collectie en als gastvrouw krijgt u mooie kortingen op onze prachtige outfits.
Zelf een private shopping organiseren? Dat kan via een van onze consulentes.
captaintortue Facebook
of
captaintortue website

miss mabelle : kledij, handtassen en accessoires

friendtex : kleding

madame she she : We selecteren leuke spullen uit Scandinavische en Nederlandse merken en voor de accessoires werken we samen met toffe designers uit België & Nederland.

rumors : kleding

Delphina Lingerie :

Speciaalzaken voor Lingerie GROTE MATEN zijn er haast niet of geen. Het is reeds leuk en aangenaam indien je een zaak kunt binnen stappen waar er enkel voor u maat een ruim assortiment aan lingerie – en badmode aangeboden wordt zoals bij DELPHINA LINGERIE GROTE MATEN. Als men deze collecties ook nog eens kan bekijken en aankopen thuis in een ontspannen sfeer is dit top. Je nodigt graag mensen uit– breng dan 10 à 15 vriendinnen, familieleden of buren samen , dan kunnen we er een gezellige avond of namiddag van maken. U zorgt voor de hapjes en de drankjes- Ik zorg voor een mooie assortiment aan LINGERIE GROTE MATEN . Als gastvrouw geniet je van een mooi voordeel op de dag van de demonstratie.
Interesse? Stuur mij een mail guldemont@delphina.be of contacteer mij op 0473 91 00 52
We leggen dan samen een datum en tijdstip vast.
U vind DELPHINA LINGERIE ook op FACEBOOK.

corhel : Sinds 1987 is onze zaak actief op de markt en leveren wij ondergoed, nachtkleding en lingerie. Later is de zaak uitgebreid door demonstraties bij de mensen thuis.

regi: regi heeft in zijn assortiment badlinnen en slaapcomfort matrassen, bedlinen, kinder-, dames- en herenondergoed en vrijetijdskleding

merlan duo: dekbedden, kussens, matrassen, ….

nomohome : bedlinnen, strandlakens, plaids, ….